КОЛЕДЕН БАЗАР

На 11.12. 2012г. в МОЛ „Видин“ Училищно настоятелство „Арабела“ организира коледен базар. Вечерта децата от ПГ „Звънче“ с празнична програма поздравиха своите семейства и посетителите в търговския център с коледни песни. Не закъсняха и коледарите, които със своите наричания и коледарски танци внесоха празнично настроение и зарадваха присъстващите.

Пред родители и гости деца от детската градина представиха пиеса по библейски сюжет – Рождество Христово, с което пожелаха много любов и светлина във всеки дом.

На празника присъстваше и архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм във Видин, който поздрави всички присъстващи и пожела здраве, мъдрост и доброта. Поздрави децата за усилията, които са положили за да изиграят театралната постановка и им пожела да я предават и на по-малките.

След празничния концерт всички гости си купиха коледни подаръци, направени с много любов от родители, учители , деца и целият персонал на детската градина. По този начин те подпомогнаха събирането на средства за подобряване на материалната база на детската градина.